Ga naar content

Grote doos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Grote producten vragen om een grote doos. bestellen doet u snel en voordelig via Dozenlatenmaken.nl. U kiest zelf de maat en de kartonkwaliteit. Maatwerk dus, en toch verrassend voordelig.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

De voordelen van een maatwerk doos

Het kan lastig zijn precies de juiste maat te vinden. Ons advies: neem geen genoegen met een onnodig grote doos. Want dan vervoert u grotendeels lucht, en dat kost geld. Veel bedrijven kiezen daarom voor een maatwerk doos. Dat kan bij ons verrassend voordelig. Met een maatwerk doos voorkomt u dat het product verschuift, met risico op schade. Ook scheelt het vulmateriaal. En maatwerk is veel representatiever. Een grote doos kopen? Ga naar Dozenlatenmaken.nl.

Stel zelf uw doos samen

Dozenlatenmaken.nl is een webshop. U bestelt hier dus eenvoudig zelf de grote doos die u nodig heeft. U kiest het type doos, de maten en het benodigde aantal. Vervolgens ook de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. U kunt daarbij ook een vakverdeling en kartonplaten bestellen. En heeft u advies nodig? Bel dan gerust even.

Moeten we uw doos ook bedrukken?

Wilt u bij ons een grote doos kopen? Dan kunnen we die ook voor u bedrukken. Dit doen we dagelijks voor heel veel klanten, met onze geavanceerde fullcolour inkjetprinter. Volop mogelijkheden! We bedrukken fullcolour afbeelden van producten. Bedrijfslogo’s en -slogans. En barcodes en waarschuwingstekens. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in de juiste verhouding. Gaat het om veel dozen? Dan kunnen we kiezen voor een traditionele drukmethode. Vanaf een bepaald aantal dozen scheelt dat in de kosten.

Of kies voor standaard dozen

De levertijd is per fefco verschillend. Als u de dozen razendsnel nodig heeft, kunt u kiezen voor onze spoedservice. En wilt u morgen al dozen in huis hebben? Dan kunt u alsnog kiezen voor standaard dozen. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal. We hebben standaard circa 2500 verschillende dozen op voorraad.

Koop uw groten kartonnen doos vandaag nog!

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Man bij stapel gevouwen dozen op maat