Ga naar content

Grote kartonnen doos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Een grote kartonnen doos nodig voor het verpakken en verzenden van uw product? Bij Dozenlatenmaken.nl koopt u grote kartonnen dozen op maat. U kunt al vanaf 50 stuks grote kartonnen dozen kopen. Als u wilt, verzorgen we ook de bedrukking. Snel en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 280 beoordelingen op

Daarom een grote kartonnen doos

Een groot product kan onhandig zijn om te verpakken. Bij Dozenlatenmaken.nl hebben wij grote kartonnen dozen voor grote producten. Een standaardmaat is dan misschien niet ideaal. De kartonnen doos moet namelijk ook weer niet te groot zijn vanwege de onnodig hoge transportkosten voor een te grote kartonnen doos. Bovendien kan het product gaan verschuiven, met het risico op schade. En u wilt uw kopers natuurlijk ook niet opschepen met al dat karton. Daarom kiezen veel bedrijven voor een doos op maat. Ook als het gaat om een grote kartonnen doos.

Kies je grote kartonnen doos en bestel

Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw grote kartonnen dozen snel en gemakkelijk zelf. Kies het type doos en geef de gewenste maten op. En natuurlijk het aantal dozen dat u nodig heeft. Ook de kartonkwaliteit is aan u. U kunt kiezen uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker, hoe steviger. Ons advies: kies voor precies de juiste kartonkwaliteit. Dat scheelt kosten.

Grote kartonnen dozen ook bedrukken?

Is uw grote kartonnen doos puur functioneel? Dan is bedrukken misschien niet nodig. Maar is de doos ook een belangrijke communicatiedrager? Dan verzorgen we ook de bedrukking in zwart/grijstint of fullcolour. Denk bijvoorbeeld aan een fullcolour opdruk van het product. Aan uw bedrijfslogo en bedrijfsslogan. Ook bedrukken we regelmatig barcodes en waarschuwingstekens. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in verhouding. Alle zijden zijn te bedrukken, ook de onderkant.

Snelle levering op locatie

Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan we voor u aan de slag. We maken de dozen op onze dozenmachine. Desgewenst verzorgen we de bedrukking. De levertijd is per fefco verschillend. Misschien heeft u uw grote kartonnen dozen nog wat sneller nodig? Profiteer van onze spoedservice. Dan heeft u uw grote kartonnen dozen vanaf 48 uur na bestelling in huis. Klaar voor gebruik.

Kies ook voor grote kartonnen dozen op maat

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk