Ga naar content

Grote kartonnen doos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Als het gaat om het kiezen van de juiste kartonnen doos voor uw verpakkingsbehoeften, is er veel waar u rekening mee moet houden. Of u nu een bedrijf bent dat regelmatig verzendingen doet of een particulier die iets wil verzenden, u wilt ervoor zorgen dat uw items veilig en beschermd zijn tijdens transport. Dat is waar de grote kartonnen doos van pas komt - het is de beste keuze voor uw verpakkingsbehoeften.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Daarom een grote kartonnen doos

Een groot product kan onhandig zijn om te verpakken. Bij Dozenlatenmaken.nl hebben wij grote kartonnen dozen voor grote producten. Een standaardmaat is dan misschien niet ideaal. De kartonnen doos moet namelijk ook weer niet te groot zijn vanwege de onnodig hoge transportkosten voor een te grote kartonnen doos. Bovendien kan het product gaan verschuiven, met het risico op schade. En u wilt uw kopers natuurlijk ook niet opschepen met al dat karton. Daarom kiezen veel bedrijven voor een doos op maat. Ook als het gaat om een grote kartonnen doos.

Grootte en sterkte

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een kartonnen doos is de grootte. Grote kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een grote doos nodig heeft voor een grote verzending of een kleinere doos voor een kleinere zending, er is altijd een doos die perfect bij uw behoeften past.

Naast de grootte is de sterkte van de doos ook een belangrijke factor. Een grote kartonnen doos is sterk genoeg om uw items veilig te houden tijdens transport. Als u bijvoorbeeld breekbare voorwerpen verstuurt, wilt u er zeker van zijn dat de doos sterk genoeg is om ze te beschermen.

Veiligheid en bescherming

Een belangrijk voordeel van een grote kartonnen doos is dus de veiligheid en bescherming die het biedt voor uw items tijdens transport. De doos biedt een barrière tegen de elementen en beschermt uw items tegen schade door schokken, trillingen en andere onverwachte gebeurtenissen tijdens het transport.

Kies je grote kartonnen doos en bestel

Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw grote kartonnen doos snel en gemakkelijk zelf. Kies het type doos en geef de gewenste maten op. En natuurlijk het aantal dozen dat u nodig heeft. Ook de kartonkwaliteit is aan u. U kunt kiezen uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker, hoe steviger. Ons advies: kies voor precies de juiste kartonkwaliteit. Dat scheelt kosten.

Grote kartonnen dozen ook bedrukken?

Is uw grote kartonnen doos puur functioneel? Dan is bedrukken misschien niet nodig. Maar is de doos ook een belangrijke communicatiedrager? Dan verzorgen we ook de bedrukking in zwart/grijstint of fullcolour. Denk bijvoorbeeld aan een fullcolour opdruk van het product. Aan uw bedrijfslogo en bedrijfsslogan. Ook bedrukken we regelmatig barcodes en waarschuwingstekens. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in verhouding. Alle zijden zijn te bedrukken, ook de onderkant.

Snelle levering op locatie

Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan we voor u aan de slag. We maken de dozen op onze dozenmachine. Desgewenst verzorgen we de bedrukking. De levertijd is per fefco verschillend. Misschien heeft u uw grote kartonnen dozen nog wat sneller nodig? Profiteer van onze spoedservice. Dan heeft u uw grote kartonnen dozen vanaf 48 uur na bestelling in huis. Klaar voor gebruik.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Een grote kartonnen doos is niet alleen sterk en veilig, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Karton is een hernieuwbaar materiaal en kan worden gerecycled. Dit betekent dat u niet alleen uw items veilig kunt verzenden, maar ook bijdraagt ​​aan het behoud van het milieu.

Bovendien zijn grote kartonnen dozen ook herbruikbaar. Als u de doos niet meer nodig heeft, kunt u deze bewaren en opnieuw gebruiken voor toekomstige verzendingen. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid afval die u produceert, maar bespaart u ook geld op de lange termijn.

Kies ook voor grote kartonnen dozen op maat

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Man bij stapel gevouwen dozen op maat