Ga naar content

Grote kartonnen platen kopen bij Dozenlatenmaken.nl 

Dozenlatenmaken.nl is hét adres voor grote kartonnen platen voor pallets, vouwdozen, postdozen, wikkeldozen en meer. Op maat gemaakt, zo spoedig mogelijk geleverd en verkrijgbaar in alle afmetingen. Al leverbaar vanaf vijftig stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Grote kartonnen platen kopen voor pallets

Als u uw goederen op pallets vervoert, wilt u deze natuurlijk goed beschermen voor, tijdens en na transport. Dozenlatenmaken.nl biedt hiervoor hoogwaardige kartonnen platen aan die u kunt gebruiken als bodemplaat of tussenvel op pallets. Uw artikelen komen met deze bescherming onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. Omdat de kartonnen platen in elk denkbaar formaat te bestellen zijn, stemt u de afmetingen van uw kartonnen verpakkings- en beschermingsmateriaal eenvoudig af op de maat van uw pallets.

Grote kartonnen platen kopen is al mogelijk vanaf vijftig stuks, bedrukt of onbedrukt en in bruin of wit karton. Ontdek hoe voordelig grote kartonnen platen kopen is bij Dozenlatenmaken.nl. Profiteer van optimale keuzevrijheid bij het samenstellen van uw perfecte kartonnen verpakkingsmaterialen.

Keuzemogelijkheden kartonnen platen

De kartonnen platen die u bij Dozenlatenmaken.nl bestelt, zijn uiteraard vervaardigd van de hoogste kwaliteit karton. U geeft tijdens het bestelproces zelf aan in welk formaat u de platen wilt ontvangen. Daarnaast bepaalt u zelf hoe dik het karton moet zijn. Grote kartonnen platen kopen is mogelijk in uitvoeringen met enkellaags en dubbellaags golfkarton, in meerdere diktes: van 3mm tot 6mm dik. Vanzelfsprekend biedt de dikste uitvoering de meeste bescherming. We raden aan voor deze variant te kiezen als u zware materialen wilt verpakken.

Wist u dat u de kartonnen platen ook kunt gebruiken voor het beschermen van de ondergrond bij de opslag van goederen? Onze kartonnen golfplaten zijn bij zorgvuldig gebruik geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen meermaals gebruikt worden in combinatie met pallets.

Andere kartonnen verpakkingen

De kartonnen platen die u bij Dozenlatenmaken.nl bestelt, zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met andere kartonnen verpakkingen. Wilt u kleine producten verpakken in kartonnen dozen en daarna vervoeren op een pallet? Dan kiest u naast grote kartonnen platen kopen, ook voor onze wikkeldozen voor boeken, vouwdozen met vakverdeling of postdozen. Ook deze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen, in enkellaags of dubbellaags golfkarton en leverbaar vanaf vijftig stuks. Ook uw logo, tekst naar keuze of barcodes kunnen op onze kartonnen producten gedrukt worden. Zo ziet u in één oogopslag wat er in de dozen zit of welke bestemming deze hebben.
Stapel kartonnen dozen op maat