Ga naar content

Karton op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u karton op maat nodig voor uw producten? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u eenvoudig online de kartonnen dozen die u nodig heeft. Dat kan al vanaf 50 stuks! Snel, goedkoop en goed. Eventueel mét bedrukking.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

De voordelen van karton op maat

Slimme keuze, kartonnen dozen op maat. Want u voorkomt ermee dat de dozen te groot zijn. Uw producten gaan niet verschuiven en u heeft minder vulmateriaal nodig. Hierdoor reduceert u lucht in de verpakkingsmaterialen, en dit is weer goed voor het milieu. Bovendien scheept u uw klanten niet op met onnodig veel karton. En voor de kosten hoeft u het sowieso niet te laten.

Uw karton op maat bestellen

Via Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw kartonnen maatwerkdozen snel, eenvoudig en voordelig online. Allereerst kiest u voor de doos die u nodig heeft: een vouwdoos, wikkeldoos of postdoos (verzenddoos). Ook kunt u kiezen voor golfkartonnen platen. Daarna voert u de maten (lengte en breedte) en de aantallen in.

Golfkartonnen platen bestellen

Golfkarton platen worden veelal gebruikt als bodemplaat, tussenlegvel of als afdekplaat voor pallets. Door gebruik te maken van golfkarton platen beschermt u uw materialen en dozen, en voorkomt u dat uw materialen en dozen onder het stof of vuil komen te zitten. 

Kartonkwaliteit

Belangrijk is natuurlijk ook de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker hoe, steviger. De benodigde kwaliteit hangt af van het gewicht van het product én van de handling die nodig is. Stapelt u de dozen op een pallet? Kies dan sowieso niet voor een te lichte doos. Wilt u graag advies over uw karton op maat? Bel dan gerust even. We helpen u graag.

Eventueel met bedrukking

U kunt uw karton ook door ons laten bedrukken. Dat doen we in eigen huis, met onze geavanceerde digitale inkjetprinter. We kunnen uw karton voorzien van een full colour bedrukking van bijvoorbeeld het product. We drukken ook vaak een bedrijfsnaam, -logo of -slogan. Barcodes en waarschuwingstekens zijn eveneens mogelijk. Gaat het om veel kartonnen dozen? Dan adviseren we een traditionele drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk, zowel volprinten als rasteren.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling. U kunt altijd content met ons opnemen om de mogelijkheden met betreffing tot de levertijden te bespreken. 

Ook standaard kartonnen dozen

Toch liever kartonnen dozen in een standaardmaat? Ook die leveren we graag. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Het grote voordeel daarvan is, dat we onmiddellijk kunnen leveren.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat