Ga naar content

Kartonnen doos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u op zoek naar een kartonnen doos? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u kartonnen dozen op maat. We doen dit voor tal van bedrijven, waaronder veel webshops. Via Dozenlatenmaken.nl stelt u eenvoudig zelf uw postdoos samen. Snel en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Kartonnen doos op maat

Bij ons stelt u eenvoudig en snel uw eigen dozen samen. U kiest hierbij uit 3 type dozen: vouwdoos, wikkeldoos of postdoos. Vervolgens kiest u het de afmetingen van uw doos op maat en kiest u voor enkelgolf of dubbelgolf. Heeft u alles ingevuld? Dan kunt u het product gemakkelijk bestellen.

Kartonnen doos bedrukken

Naast het kiezen van het geschikte type doos en de gewenste afmeting, is het ook mogelijk om een kartonnen doos te bedrukken. U kunt de dozen bedrukken met logo van uw bedrijf of in uw bedrijfskleuren. Hiervoor stuurt u ons een bestand met de gewenste tekst of afbeelding en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u eerst een proefdruk van ons, zodat we zeker weten dat alles goed is.  

Dozen van gerecycled papier

Onze kartonnen dozen zijn gemaakt van gerecycled papier. Daardoor krijgt u niet alleen een maatwerk doos, maar is het ook een stuk beter voor het milieu! Zo dragen we beiden ons steentje bij. Wilt u weten waarom dozen de meest praktische verpakking zijn? Dozen zijn stevig, eenvoudig in gebruik en makkelijk te transporteren.

Kleine doosjes op maat

Wij leveren dozen in allerlei maten. Zo is het ook mogelijk om kleine doosjes te bestellen bij Dozenlatenmaken.nl. Wilt u een brievenbusdoos kopen? De brievenbusdoos is beschikbaar vanaf een hoogte van 25 mm en in een oplage van 50 stuks. Let zelf altijd goed op dat uw verzending niet zwaarder is dan 2 kg.

Kartonnen doos bestellen

Een kartonnen doos bestellen is heel eenvoudig. De levertijd is per fefco verschillend. Heeft u maar een beperkt aantal dozen nodig? Ook dat is geen probleem. Dozenlatenmaken.nl levert namelijk al vanaf 50 stuks.
Stapel kartonnen dozen op maat