Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Dozen bestellen vanaf 50 stuks

Dozenlatenmaken.nl is er voor bedrijven die behoefte hebben om dozen te bestellen die niet standaard voorhanden zijn. U bestelt bij ons al vanaf 50 stuks. En de bezorging? Die is binnen Nederland gratis.

Dozen bestellen, eenvoudig en snel!

Het bestellen van dozen op onze website is eenvoudig en snel, je bestelt als volgt:

  1. Kies uw type doos: Kies het type doos dat bij u past, een vouwdoos, wikkeldoos of een postdoos/verzendoos! Kies vervolgens uit een golfkartonplaat en een vakverdeling. 
  2. Kies het formaat: bepaal de maat aan de hand van de afmetingen van uw product. 
  3. Bepaal het aantal: Wij leveren al vanaf 50 stuks.
  4. Direct bestellen: Wij leveren u graag dozen, speciaal voor ú op maat gemaakt. Bestel direct, wij zorgen ervoor dat uw dozen zo snel mogelijk bij u thuis zijn.

Soorten dozen bestelen

Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u verschillende soorten dozen bestellen, u heeft keuze uit:

  1. Wikkeldoos (fefco 0409 of fefco 0401)
  2. Vouwdoos (fefco 0201 of fefco 0203)
  3. Postdoos
  4. Bedrukte doos

Wikkeldoos
De wikkeldoos is een doos die je om het product heen vouwt. De Wikkeldoos wordt voornamelijk gebruikt voor lange, platte voorwerpen. De doos beschikt over dubbele zijkanten en is erg gemakkelijk in elkaar te zetten. Producten als boeken, kalenders, schilderijen en zelfs tafelbladen kunnen gemakkelijk worden ingepakt met een wikkeldoos (fefco 0409). 

Vouwdoos
De Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte en bekendste doos in Nederland. Het is een simpele, maar stevige doos om producten in te bewaren en te vervoeren. Daarnaast kan de doos erg gemakkelijk aan de bovenkant en onderkant dichtgevouwen worden, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt. 

Postdoos
Een postdoos is een doos om producten te verzenden via de post. Ideaal als u producten wilt versturen naar zakenrelaties of klanten. Een kartonnen postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen door de scharnierende bodemkleppen en de vaste sluitklep.

Bedrukte doos
Dozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl heeft meerdere voordelen. Eén van de voordelen is dat het mogelijk is om u bestelde dozen te bedrukken. Bedrukken is mogelijk in zwart/grijstinten maar ook in kleur. U kunt u doos personaliseren door bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf te laten bedrukken, alles is mogelijk!

Productie in eigen fabriek

We produceren uw dozen op maat in onze eigen fabriek in Nederland. Het karton kopen we in bij de fabriek die het snelst kan leveren. Met onze dozenmachine maken we vervolgens elke gewenste doos op maat. Efficiënter kunnen we niet werken. Daarom uw kartonnen dozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl!            

Dozen bestellen en bedrukken?

U kunt uw dozen ook direct door ons laten bedrukken. Zoals een bedrijfslogo, een slogan of een bedrijfsnaam. We bedrukken naar keuze in zwart-/grijstint en in fullcolour. Dit doen we met onze eigen printer. Er gaat dus geen kostbare levertijd verloren.

Lage prijzen, snelle service

Wij begrijpen dat u na het dozen bestellen u uw dozen snel nodig heeft. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het extra snel? Dan leveren we uw spoedzending binnen slechts 48 uur. En natuurlijk kunnen we ook standaard dozen leveren.

Wie is Dozenlatenmaken.nl?

De website Dozenlatenmaken.nl is onderdeel van De Dozenhal. Al sinds 1978 verkopen wij zowel grote partijen nieuwe dozen als gebruikte dozen. Verdeeld over 6 afdelingen hebben we gemiddeld circa 2.500 verschillende afmetingen dozen. Vanwege de groeiende vraag naar dozen op maat, lanceerden we enige jaren geleden Dozenlatenmaken.nl. Snel, handig, betrouwbaar.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat