Ga naar content

Kartonnen dozen met deksel bij Dozenlatenmaken.nl

Natuurlijk kunt u kartonnen dozen met deksel in standaardformaat bestellen, maar verzendt u uw producten dan met een vertrouwd gevoel? Bij Dozenlatenmaken.nl zorgen we ervoor dat uw kartonnen dozen met deksel precies passen bij de producten die u wilt versturen of op wilt slaan. Elke kartonnen doos kan worden geproduceerd in het gewenste formaat, of het nu gaat om een vouwdoos, postdoos of wikkeldoos. Zo pakt u breekbare, grote of kleine artikelen met een gerust hart in. Ontdek ook de mogelijkheden van op maat gemaakt verpakkingsmateriaal en bestel uw dozen met deksel eenvoudig online bij Dozenlatenmaken.nl.

Dozen op maat

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 280 beoordelingen op

Uw verpakkingsmateriaal ontwerpen

Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u elk soort doos geheel naar eigen wens samen. U neemt bij het ontwerpen van uw kartonnen dozen met deksel een van onze modellen als uitgangspunt en past deze aan tot u uw ideale doos heeft. U kiest bijvoorbeeld voor wit of bruin karton, geeft de gewenste binnenmaten tot op de millimeter nauwkeurig door, en u kiest voor het soort karton waarin uw dozen uitgevoerd moeten worden. Wij bieden meerdere soorten en diktes aan. Zo kunt u kiezen voor licht, enkellaags karton in 3 of 4 mm dik, of zwaarder dubbellaags karton in 4,5 of 6 mm dik. Elke soort en dikte heeft zijn eigen voordelen. Licht karton is voordelig en minder zwaar, dus ook voordeliger om in te verzenden. Zwaar, dik karton beschermt optimaal en houdt zelfs de zwaarste materialen veilig tijdens opslag of verzending.

Voor al uw doeleinden

Kartonnen dozen met deksel zijn bijzonder handig voor het opslaan of verzenden van artikelen. Als u kiest voor kartonnen dozen voor opslag raden we aan te kiezen voor dubbellaags golfkarton. De dozen zijn dan extra stevig en kunnen tegen een stootje. We bieden tevens de optie om handvatten in het karton aan te laten brengen, voor het eenvoudig verplaatsen van de dozen. Gaan uw kartonnen dozen met deksel op transport, bijvoorbeeld op een pallet? Stem dan de maten van de dozen eenvoudig af op uw producten en de afmeting van de pallet. U verspilt dan geen centimeter ruimte en u verzendt uw artikelen zo efficiënt mogelijk.

Met opdruk

Ten slotte biedt Dozenlatenmaken.nl nog een handige optie: u kunt uw kartonnen dozen met deksel laten bedrukken. Dat doen wij voor u, zodat u uw bedrukte kartonnen dozen in één keer kunt bestellen. Geef bij het samenstellen van uw ideale verpakkingsmateriaal aan dat u uw dozen wilt laten bedrukken. U levert vervolgens uw logo, afbeelding, barcode of tekst aan. Wij kijken samen met u naar de beste plek voor de afbeelding en zorgen voor een professionele opdruk. Zo is uw pakket of kartonnen doos herkenbaar voor uw medewerker of klant. Door te kiezen voor het ontwerpen en laten bedrukken van uw verpakkingsmateriaal bij Dozenlatenmaken.nl bespaart u tijd en geld. En u maakt altijd gebruik van onze expertise. Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u speciaal verpakkingsmateriaal laten maken? Wij staan graag voor u klaar.