Ga naar content

Kartonnen dozen met deksel bij Dozenlatenmaken.nl

Kartonnen dozen met deksels zijn een uitstekende optie voor het verpakken en verzenden van verschillende producten. Bij Dozenlatenmaken.nl zorgen we ervoor dat uw kartonnen dozen met deksel precies passen bij de producten die u wilt versturen of op wilt slaan. Elke kartonnen doos kan worden geproduceerd in het gewenste formaat, of het nu gaat om een vouwdoos, postdoos of wikkeldoos. Zo pakt u breekbare, grote of kleine artikelen met een gerust hart in. Ontdek ook de mogelijkheden van op maat gemaakt verpakkingsmateriaal en bestel uw dozen met deksel eenvoudig online bij Dozenlatenmaken.nl.
Dozen op maat

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Uw verpakkingsmateriaal ontwerpen

Bij het kiezen van de juiste kartonnen doos met deksel zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst moet je bepalen wat je wilt verpakken en verzenden. Dit bepaalt de grootte en het type doos met deksel dat je nodig hebt. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de doos en de sluiting. Een stevige doos met een goede sluiting voorkomt schade aan de inhoud tijdens het transport. Zo kunt u kiezen voor licht, enkellaags karton in 3 of 4 mm dik, of zwaarder dubbellaags karton in 4,5 of 6 mm dik. Elke soort en dikte heeft zijn eigen voordelen. Licht karton is voordelig en minder zwaar, dus ook voordeliger om in te verzenden. Zwaar, dik karton beschermt optimaal en houdt zelfs de zwaarste materialen veilig tijdens opslag of verzending.

Voor al uw doeleinden

Kartonnen dozen met deksel zijn bijzonder handig voor het opslaan of verzenden van artikelen. Als u kiest voor kartonnen dozen voor opslag raden we aan te kiezen voor dubbellaags golfkarton. De dozen zijn dan extra stevig en kunnen tegen een stootje. We bieden tevens de optie om handvatten in het karton aan te laten brengen, voor het eenvoudig verplaatsen van de dozen. Gaan uw kartonnen dozen met deksel op transport, bijvoorbeeld op een pallet? Stem dan de maten van de dozen eenvoudig af op uw producten en de afmeting van de pallet. U verspilt dan geen centimeter ruimte en u verzendt uw artikelen zo efficiënt mogelijk.

Met opdruk

Ten slotte biedt Dozenlatenmaken.nl nog een handige optie: u kunt uw kartonnen dozen met deksel laten bedrukken. Dat doen wij voor u, zodat u uw bedrukte kartonnen dozen in één keer kunt bestellen. Geef bij het samenstellen van uw ideale verpakkingsmateriaal aan dat u uw dozen wilt laten bedrukken. U levert vervolgens uw logo, afbeelding, barcode of tekst aan. Wij kijken samen met u naar de beste plek voor de afbeelding en zorgen voor een professionele opdruk. Zo is uw pakket of kartonnen doos herkenbaar voor uw medewerker of klant. Door te kiezen voor het ontwerpen en laten bedrukken van uw verpakkingsmateriaal bij Dozenlatenmaken.nl bespaart u tijd en geld. En u maakt altijd gebruik van onze expertise. Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u speciaal verpakkingsmateriaal laten maken? Wij staan graag voor u klaar.

Stapel kartonnen dozen op maat