Ga naar content

Kartonnen dozen voor verzending kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Uw vouwdozen, wikkeldozen of postdozen voor verzending voordelig op maat laten maken? Stel uw stevige kartonnen dozen voor verzending nu samen bij Dozenlatenmaken.nl. Al leverbaar vanaf vijftig stuks, in diverse soorten karton en elke gewenste afmeting.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Stevige kartonnen dozen voor verzending

Artikelen opslaan of verzenden doet u uiteraard het liefst in hoogwaardige kartonnen dozen. Kartonnen dozen voor verzending moeten uw product goed beschermen tijdens transport en er aantrekkelijk uitzien. Daarom biedt Dozenlatenmaken.nl diverse soorten dozen aan die compleet op maat gemaakt kunnen worden.

Elk formaat is mogelijk. Zo stelt u uw vouwdoos, postdoos of wikkeldoos geheel naar eigen wens samen, eventueel aangevuld met vakverdeler of losse kartonnen plaat voor vervoer op een pallet. Daarvoor betaalt u uiteraard nooit te veel. Alle gepersonaliseerde kartonnen dozen voor verzending zijn natuurlijk verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Topkwaliteit karton

Uw stevige kartonnen dozen voor verzending stelt u zelf samen. Daarbij kiest u niet alleen voor het type doos en de gewenste afmeting (op basis van de binnenmaat), maar ook voor de kwaliteit van het karton. Als een lichte kwaliteit voldoet, kiest u voor enkellaags golfkarton in 3mm of 40mm. Dubellaags karton biedt nog meer stevigheid, verkrijgbaar in 4,5mm of 6mm. Zo stemt u elk soort verpakkingsmateriaal perfect af op uw wensen.

Elk van de kartonnen dozen voor verzending is bovendien uit te voeren in bruin of wit karton. Onze vouwdozen zijn daarbij te bestellen met handvat. Tijdens het bestelproces wordt u automatisch langs elke keuze geleid. Het samenstellen van uw perfecte kartonnen dozen voor verzending hoeft niet langer te duren dan enkele minuten. Daarna wordt uw doos voor verzending in productie genomen en na tien tot twaalf werkdagen bij u afgeleverd.

Uw dozen voor verzending laten bedrukken

U kunt ervoor kiezen uw kartonnen dozen voor verzending te laten voorzien van een professionele opdruk. Denk bijvoorbeeld aan uw logo, uw bedrijfsnaam of een combinatie daarvan. Ook andere tekst kan op de doos worden geplaatst. U voorziet ons van de juiste informatie en bestanden en wij sturen u voor de productie een proefdruk toe. Zo kunt u direct de proefdruk beoordelen. Bedrukken is mogelijk bij al uw bestellingen, in zwart-wit of kleur. Omdat u ook de kleur van de doos bepaalt, kunt u de kleur van de opdruk en de doos goed met elkaar afstemmen. Indien uw logo beter uitkomt in kleur op een witte ondergrond, selecteert u gewoon uw kartonnen doos voor verzending in wit karton met kleuropdruk.
 
Wij helpen u graag bij het realiseren van de perfecte dozen voor verzending. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze producten of wilt weten wat het beste verpakkingsmateriaal voor uw onderneming is.
Stapel kartonnen dozen op maat