Ga naar content

Kleine doosjes op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Onnodig grote verpakkingen zijn al gauw onhandig. Hoe compacter, hoe praktischer. En kleine doosjes zien er ook gewoon heel leuk uit. Voor kleine kartonnen doosjes op maat kunt u terecht bij Dozenlatenmaken.nl. Snel en goedkoop. Wij maken uw doos op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

De voordelen van doosjes op maat

Natuurlijk kunt u een standaardformaat doosje nemen. Maar grote kans dat uw product daar nét niet mooi inpast. Daarom kunt u bij ons terecht voor maatwerk doosjes. Uw product past daar precies in. Dat is heel handig en praktisch voor de opslag en het transport.

Zelf samenstellen, online bestellen

Wat voor product of onderdeel wilt u versturen in het doosje? Welke eisen stelt u aan de uitstraling en het gemak? En welke kartonkwaliteit heeft u nodig? Via onze webshop stelt u zelf het gewenste doosje samen. U kiest het doosje dat u nodig hebt en voert de maten in. Ook willen we weten voor welke kartonkwaliteit u kiest. Voor kleine doosjes geldt dat dunner karton het meest geschikt is. En hoeveel doosjes heeft u eigenlijk nodig? Eén klik en de bestelling is verzonden. Heeft u advies nodig tijdens het bestelproces? Bel ons gerust.

Productie in eigen fabriek in Nederland

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, bestellen we het karton. We maken de doosjes in onze eigen fabriek in Nederland. Want wij begrijpen ook wel dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. De levertijd is per fefco verschillend. Of maak gebruik van spoedzending. U heeft uw bestelling dan binnen 48 uur. We horen het graag.

Ook leverbaar mét bedrukking

We kunnen de doosjes ook voor u bedrukken. Ook dat doen we zelf, op onze geavanceerde digitale inkjetprinter. We kunnen elke zijde van het doosje bedrukken, in zwart- en grijstinten of fullcolour.