Ga naar content

Op maat gemaakte platte doos met deksel

Bij Dozenlatenmaken.nl laat u elk soort doos op maat maken. Dat geldt ook voor platte dozen. Elke variant uit ons assortiment verpakkingsmateriaal is verkrijgbaar in een platte versie. U past hiervoor gewoon de maten tijdens het bestellen aan zodat u een platte doos met deksel creëert. Hierdoor kunt u zeer platte wikkeldozen bestellen, een platte vouwdoos of een platte postdoos. U ontwerpt dus het verpakkingsmateriaal in de maat en vorm die u nodig heeft. Bovendien bestelt u uw platte doos met deksel voor een bijzonder voordelige prijs. Het is al mogelijk uw eigen dozen te ontwerpen en te laten maken vanaf vijftig stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Hoe bestelt u een platte doos?

Het bestellen van een platte doos met deksel is zo geregeld. Het is belangrijk dat u eerst een keuze maakt voor het soort doos dat u bestelt. Kiest u bijvoorbeeld voor een (Amerikaanse) vouwdoos, een wikkeldoos of postdoos? De postdoos en wikkeldoos hebben van zichzelf al een platte vorm maar sluiten elk op andere wijze. De wikkeldoos wikkelt u om het artikel dat u wilt opslaan of verzenden heen, zoals bijvoorbeeld een boek of dvd. De postdoos wordt vaak gebruikt om meerdere, kleine artikelen in te verzenden. En natuurlijk kunt u de standaard vouwdoos ook in platte variant bestellen. U heeft alle vrijheid bij het samenstellen van uw platte doos met deksel. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het type doos bepaalt u van welk materiaal de platte doos gemaakt dient te worden. Hierbij heeft u keuze uit enkellaags of dubbellaags golfkarton in verschillende diktes en kleuren: bruin of wit. Ten slotte bepaalt u of de doos moet worden voorzien van handvatten.

Kartondikte en -soort

Bij het bestellen van uw platte doos met deksel dient u aan te geven welke in welke kartondikte uw dozen uitgevoerd moeten worden. U heeft hierbij keuze uit enkellaags en dubbellaags karton, in diktes van 3, 4, 4,5 en 6 mm. Bij dozen die zware artikelen moeten dragen kiest u het liefst voor dubbellaags karton. Enkellaags karton volstaat als uw dozen lichte materialen bevatten. Dubbellaags karton biedt meer stevigheid aan uw verpakkingsmateriaal. Daarom kan het soms wenselijk zijn toch te kiezen voor dubbellaags karton bij lichte, kwetsbare producten. Voor optimale bescherming voegt u vakverdeling toe aan uw bestelling of kiest u ervoor uw stapelbare dozen te beschermen met losse golfkartonnen platen.

Bedrukte platte doos

Uw bestelling kan al binnen tien werkdagen bij u thuis of uw organisatie geleverd worden. Kiest u voor een platte doos met deksel en opdruk? Dan geeft u bij het plaatsen van uw bestelling aan dat het om een bedrukte doos gaat en stuurt u ons de gewenste afbeelding(en) voor op de doos. Onze medewerkers maken dan een proefdruk. Indien gewenst kunnen alle zijden van de doos bedrukt worden met een logo, tekst of combinatie. Zo waarschuwt u uw klanten of medewerkers bij het verzenden van breekbare materialen of stroomlijnt u uw logistieke proces door voorafgaand aan de verzending barcodes op de doos te laten drukken. Wij denken uiteraard graag met u mee over een hoogwaardige opdruk voor al uw verpakkingsmaterialen.

Stapel kartonnen dozen op maat