Ga naar content

Een mooie kerstdoos is de ideale verpakking om uw producten rondom de feestmaand te verpakken. Ook voor kerstpakketten voor uw medewerkers is een kerstdoos zeer geschikt. Denk aan sterren, teksten als: “Merry Christmas!“, vuurwerk en natuurlijk de kerstman. Dit is allemaal mogelijk bij Dozenlatenmaken.nl. Wellicht heeft u zelf ook hele leuke ideeën voor uw perfecte kerstdoos! 

Bekijk de reviews van onze klanten.

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Kerstdozen zijn in verschillende soorten dozen beschikbaar; vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. De dozen zijn in verschillende formaten beschikbaar en verkrijgbaar in blanco (bruine kartonkleur) en wit. Bijna alle opdrukken zijn mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
 

Origineel idee: een kerstdoos cadeau!

Iedereen kent de standaard kerstkaarten, maar hoe origineel is het dat u deze vervangt (of combineert) met een kerstdoos! Het is mogelijk om een leuke tekst, een persoonlijke boodschap, of zelfs een teamfoto toe te voegen aan uw doos. Let wel op, de foto moet van goede kwaliteit zijn en onze dozen zijn vanaf 50 stuks leverbaar.
 

Happy New Year!

Uiteraard is het ook mogelijk, om bijvoorbeeld uw medewerkers, extra leuk het nieuwe jaar in te laten gaan met een originele nieuwjaarsdoos, vól met leuke dingen voor het nieuwe jaar. Denk hierbij aan goede voornemens, zoals sporten in het nieuwe jaar. De ideale manier om uw medewerkers te helpen met hun goede voornemen!