Ga naar content

Verzenddozen bedrukken

Heeft u behoefte aan verzenddozen met bedrukking? Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u deze op maat bestellen én laten bedrukken in een zwart/grijstint of fullcolour. Dat kan al vanaf 50 stuks. Snel, goed en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

De voordelen van een verzenddoos op maat

Dozenlatenmaken.nl is hét adres voor een verzenddoos op maat. Maatwerk heeft als voordeel dat uw product daar precies in past. Dat scheelt opvulmateriaal én het zorgt ervoor dat u de ontvanger niet opscheept met onnodig veel karton. Bovendien is het veel netter en representatiever. Allemaal redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een verzenddoos op maat. U regelt uw dozen op maat eenvoudig zelf. Hier geeft u de maten, het gewenste aantal en de kleur (wit of bruin) op. En ook de kartonkwaliteit, van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 7,5 mm.

Van barcode tot fullcolour foto

Wat voor bedrukking heeft u nodig? Een bedrijfsnaam, bedrijfslogo of slogan? Een fullcolour foto van het product? Een waarschuwingsteken of barcode? Het kan allemaal. U mist geen communicatiekans! We kunnen elke zijde van de doos bedrukken, als het moet zelfs de onderkant. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in verhouding. De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs vanaf 48 uur.

Zowel digitaal printen als traditionele drukmethodes

We bedrukken uw verzenddoos in eigen huis, met onze geavanceerde digitale inkjetprinter. Grotere aantallen drukken we met een traditionele drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk, zowel volprinten als rasteren. Ook bieden we alternatieve drukmethodes, zoals een glanslaag.

Zo werkt het

  • Stuur ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (liefst een EPS-bestand, of anders een JPEG- of pdf-bestand).
  • Samen met onze dtp-afdeling bespreekt u uw wensen.
  • U ontvangt van ons een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster.
  • Na uw akkoord drukken we uw verzenddozen. U heeft ze binnen twee weken in huis (bij spoed zelfs binnen drie werkdagen).

Of kies voor standaard verzenddozen

Toch liever standaard verzenddozen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven
Stapel kartonnen dozen op maat