Ga naar content

Witte vouwdozen op maat bij Dozenlatenmaken.nl 

Vouwdozen zijn ideaal voor het verpakken, opslaan en versturen van allerlei objecten. Van groot tot klein, licht tot zwaar. Dozenlatenmaken.nl biedt vouwdozen in elk formaat aan, in twee typen: fefco 0201 en 0203. Onze dozen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen, bijvoorbeeld een vouwdoos in wit of bruin karton. U bepaalt de maat, de kartonsoort en dikte, en u kunt uw logo of een tekst naar keuze op de vouwdoos laten drukken. Uw bedrukte vouwdozen ontvangt zo spoedig mogelijk. Heeft u er slechts enkele tientallen nodig? Dat is geen probleem. U bestelt uw op maat gemaakte vouwdoos in wit of bruin karton al vanaf een oplage van 50 stuks!

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Afmetingen vouwdoos wit karton

Dozenlatenmaken.nl kan uw vouwdoos in wit karton in elke gewenst maat uitvoeren, tot de maximale hoogte, lengte en breedte. De fefco code's van vouwdozen zijn fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. Bij het bestellen ziet u precies welke maten beschikbaar zijn. Zo stelt u eenvoudig een vouwdoos in wit of bruin karton samen die uw producten stevig verpakt. Een standaarddoos met opvulling is dus niet langer nodig. Omdat u de afmetingen zelf bepaalt en de ideale doos ontwerpt, maakt u op de meest efficiënte manier gebruik van uw verpakkingsmateriaal. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Enkellaags of dubbellaags karton

Alle kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in enkellaags of dubbellaags karton, in verschillende diktes. Lichte artikelen verstuurt u zorgeloos in enkellaags karton verpakkingsmateriaal. Wilt u zwaardere objecten of breekbare producten per pakketpost verzenden? Dan is het raadzaam te kiezen voor een steviger kartonsoort, zoals ons dubbellaags karton in 6 mm dikte. Vakverdeling kan helpen kleine producten te beschermen. Ook die bestelt u eenvoudig online in de afmeting van uw voorkeur.

Met of zonder opdruk

De vouwdoos in wit karton leent zich uitstekend voor een opdruk. Een logo in kleur komt bijzonder goed uit op het witte karton van onze vouwdozen, postdozen of wikkeldozen. Wilt u uw verpakkingsmateriaal ook herkenbaar maken voor klanten? Of wilt u barcodes, een tekst naar keuze of instructies voor uw personeel laten drukken op de doos? Dan levert u de gewenste tekst en afbeeldingen gewoon online aan. Wij zorgen voor een proefdruk. Na goedkeuring gaan uw vouwdozen in productie en ontvangt u uw bestelling zo snel mogelijk.
Stapel kartonnen dozen op maat