Ga naar content

Vouwdoosjes maken

Kleine doosjes nodig voor een product? Laat uw vouwdoosjes maken via Dozenlatenmaken.nl. Wij maken de doosjes op maat, eventueel mét bedrukking. Dat doen we snel, goed en goedkoop. Al vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Bestel eenvoudig online

U  bestelt uw vouwdoosjes eenvoudig online. De fefco codes van vouwdozen zijn fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. U selecteert de gewenste maat, het benodigde aantal en de kleur: wit of bruin. En vervolgens de kartonkwaliteit (van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 7,5 mm). Als u dat handig vindt, bestelt u het verpakkingsmateriaal mee. Zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Wilt u dat inderdaad? Neem dan even contact met ons op.

Snelle levering bij u op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. Heeft u ze sneller nodig? Kies dan voor onze spoedservice. We leveren dan al vanaf 48 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Eventueel mét bedrukking

Kartonnen vouwdozen zijn niet alleen heel praktisch, u kunt er ook een communicatieboodschap op kwijt. Van barcode en waarschuwingsteken tot fullcolour foto van het product. En wat te denken van uw bedrijfslogo, -naam- en -slogan. Wij verzorgen dit in eigen fabriek, met behulp van onze geavanceerde inkjetprinter. Als u dat wilt, bedrukken we zelfs de onderkant. U levert de bedrukking digitaal bij ons aan, waarna we een ontwerp maken. Bent u daarmee akkoord? Dan gaan we drukken.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat