Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Maatwerk, ter bescherming van uw product


Een maatwerk postdoos is handig, want u voorkomt daarmee dat het product gaat schuiven, wat beschadiging voorkomt. De postdoos heeft fefco code 0427. Een ander voordeel is dat u geen onnodig vulmateriaal hoeft te gebruiken. Een maatwerk postdoos neemt ook minder transportruimte in. En u voorkomt ermee dat u de ontvanger opzadelt met onnodig veel karton en vulmateriaal. Alleen maar voordelen dus.


Koop uw postdoos online

Postdozen bestellen is heel eenvoudig. U geeft het type doos op (we hebben ook wikkeldozen en vouwdozen), de gewenste maten, de kleur (wit of bruin) en het aantal. Vervolgens selecteert u ook de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. We adviseren u graag over de meest geschikte kartonkwaliteit voor uw verpakking.
 

Optie: laat uw postdozen bedrukken

We kunnen uw postdozen ook bedrukken, in zwart/grijstint of fullcolour. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een bedrijfsslogan óf om een fullcolour afbeelding van het product. We bedrukken uw postdozen op onze geavanceerd fullcolour inkjetprinter.

Ook standaard maten postdozen

Handig om te weten: we leveren ook standaardmaten. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad.
 

Snelle levering op locatie

We leveren de postdozen die u bij ons koopt binnen 8 tot 10 werkdagen op locatie. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Postdozen kopen? Regel het vandaag nog!

Bestel direct

Daarom Dozenlatenmaken.nl
  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking mogelijk