8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Bestel eenvoudig online

U  bestelt uw vouwdoosjes eenvoudig online. U selecteert de gewenste maat, het benodigde aantal en de kleur: wit of bruin. En vervolgens de kartonkwaliteit (van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 7,5 mm). Als u dat handig vindt, bestelt u het verpakkingsmateriaal mee. Zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Wilt u dat inderdaad? Neem dan even contact met ons op.

Snelle levering bij u op locatie

U ontvangt uw dozen binnen circa 8 tot 10 werkdagen op uw locatie. Heeft u ze sneller nodig? Kies dan voor onze spoedservice. We leveren dan al vanaf 48 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Eventueel mét bedrukking

Kartonnen vouwdozen zijn niet alleen heel praktisch, u kunt er ook een communicatieboodschap op kwijt. Van barcode en waarschuwingsteken tot fullcolour foto van het product. En wat te denken van uw bedrijfslogo, -naam- en -slogan. Wij verzorgen dit in eigen fabriek, met behulp van onze geavanceerde inkjetprinter. Als u dat wilt, bedrukken we zelfs de onderkant. U levert de bedrukking digitaal bij ons aan, waarna we een ontwerp maken. Bent u daarmee akkoord? Dan gaan we drukken.

Vouwdoosjes laten maken?

Bestel direct