8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Doorloop deze stappen voor bedrukte dozen op maat:

Wilt u bedrukte dozen op maat bestellen? Zo gaat u te werk:

1. Kies eerst uw type doos dat u wilt bedrukken. Bepaal dit aan de hand van het doel van uw verpakking. Bedenk hierbij goed wat de eigenschappen zijn van uw product.

2. Voer de gewenste maat in. Doe dit aan de hand van het product dat u wilt verzenden. Zorg voor een minimale ruimte tussen uw product en het karton van de doos. Geef aan dat u dozen wilt bedrukken.

3. Bepaal het aantal bedrukte dozen. Wij leveren vanaf 50 stuks. Hoe meer bedrukte dozen u bestelt, hoe lager de prijs per doos.

4. Bestel uw bedrukte doos. Wij maken ze speciaal voor u op maat. We nemen contact met u op voor het ontwerp van de doos. Wij bedrukken uw doos in kleur en sturen van tevoren altijd een ontwerp op. Met uw goedkeuring gaan we dit ontwerp produceren en heeft u uw bestelde bedrukte dozen zo snel mogelijk op locatie.


Uw bedrukte dozen zijn klaar…

U heeft uw dozen besteld. Wij gaan voor u aan de slag. Wij leveren uw bedrukte dozen binnen 8 tot 10 werkdagen. U betaalt via iDeal of krijgt na levering een factuur van ons.


Heeft u hulp nodig met het doorgeven van uw bedrukking?

Heeft u hulp nodig met het laten bedrukken van uw dozen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u dan verder met het kiezen van de juiste dozen.
 

Uw dozen bedrukken op maat, ideaal!

Geef eenvoudig door welke doos u wenst te bedrukken. Bedrukken doen wij ook bij dozen op maat. Bestel dozen met de juiste afmetingen en bedrukking. Wij vragen u om de binnenmaat van de doos door te geven. De afmetingen die wij nodig hebben zijn de lengte x breedte x hoogte. Geef ook meteen van welk materiaal u de doos gemaakt wilt hebben. Bedenk vooraf hoe sterk u de bedrukte doos wilt hebben en kies uit enkelgolf of dubbelgolf.


Doos bedrukken met spoed?

Heeft u bedrukte dozen met spoed nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u verder en bespreken de mogelijkheden met u.