Ga naar content

Postdoos kopen op maat

Het gebruik van postdozen brengt meerdere voordelen met zich mee. Met een maatwerk postdoos voorkomt u dat het product gaat schuiven in de verpakking. De maten van de postdoos worden volledig naar uw wens gemaakt. De postdoos heeft fefco code 0427. U kunt eenvoudig een postdoos kopen op maat bij Dozenlatenmaken.nl. 

Stel uw eigen postdoos samen

Bij Dozenlatenmaken.nl is het mogelijk om uw postdoos zelf samen te stellen. U geeft aan welk type doos u wilt, selecteert het juiste formaat, het aantal en bepaalt de kwaliteit en kleur. U kiest uit verschillende soorten dozen, namelijk vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. Nadat u het juiste type doos heeft geselecteerd, kiest u het formaat. Meet hiervoor het product op dat u in de doos wilt plaatsen. Let er op dat de postdoos goed aansluit. U wilt niet dat de inhoud gaat schuiven. 

Standaard postdoos kopen

Naast onze verpakkingen op maat, is het ook mogelijk om bij ons standaard maten te kopen. Dozenlatenmaken.nl maakt namelijk onderdeel uit van Dozenhal. Al ruim 30 jaar dé specialist en leverancier van kartonnen dozen voor bedrijven. Bij Dozenhal hebben we standaard 2500 verschillende dozen op voorraad. U kunt dus snel en eenvoudig dozen bestellen.

Postdoos met bedrukking

Het is mogelijk om bij Dozenlatenmaken.nl een postdoos te bedrukken met uw logo, een tekst of bedrijfskleur. Een postdoos bedrukken kunnen we volledig naar uw wens doen. Als dit gewenst is, bedrukken we elke zijde van de doos. Daarnaast wordt de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak geplaatst. Zo is het altijd mooi in verhouding en valt het goed op.

Postdoos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Wilt u een postdoos kopen? Dan bent u bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van postdozen op maat, volledig naar uw wens. Ons verpakkingsmateriaal past daardoor altijd perfect om uw product.