Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Hoe werkt kartonnen dozen op maat laten maken?

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type kartonnen doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen.  

2. Voer de maat van uw kartonnen dozen in
Bepaal de maat van uw kartonnen dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal het aantal kartonnen dozen
Geef bij deze stap aan hoeveel kartonnen dozen u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Kartonnen dozen bestellen
Plaats uw bestelling en wij leveren uw kartonnen dozen binnen 8 tot 10 dagen. Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.


Welke kartonnen dozen kiest u uit?

U kiest bij ons uit vier verschillende kartonnen dozen:
  • Wikkeldoos
  • Vouwdoos
  • Postdoos
  • Bedrukte doos
Voor elk doel hebben wij een kartonnen doos voor u. Hieronder leest u waar u onze kartonnen dozen voor kunt gebruiken:


Wikkeldoos voor lange en platte producten

De kartonnen wikkeldoos wordt om het product heen gevouwen. Door de dubbele zijkant wordt uw product extra beschermd. De wikkeldoos wordt daarom met name gebruikt voor platte, lange en grote producten als fotoframes en canvas doeken. De kartonnen wikkeldoos is vanaf 10 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk.


Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De kartonnen vouwdoos is een bekende standaard doos. Deze kartonnen doos beschermt uw verzending goed en is stevig. De kartonnen vouwdoos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken door dozenlatenmaken.nl. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk gewenst formaat en wordt vanaf 50 stuks geleverd.


Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De kartonnen postdoos is een vouwdoos met een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen met scharnierende bodemkleppen en vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.


Bestel direct uw kartonnen dozen

Dozenlatenmaken.nl is de goedkoopste producent van kartonnen dozen op maat. Bestel direct uw kartonnen dozen en wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Stel uw eigen kartonnen dozen samen!