Ga naar content

Zoekt u de samenwerking met een dozenfabrikant? Welkom bij Dozenlatenmaken.nl, de webshop van dozen-fabrikant Dozenhal. Al sinds 1978 dé leverancier van dozen. Bij ons bestelt u eenvoudig online een doos op maat. En natuurlijk leveren we ook standaard dozen. Snel, goed en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Welke dozen heeft ú nodig?

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u kartonnen dozen in de maat die u nodig heeft. U selecteert online het type doos: een vouwdoos, een wikkeldoos of een verzenddoos (postdoos). U bepaalt de maatvoering, het gewenste aantal en de kleur: wit of bruin. Vervolgens de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mmm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Heeft u een vakverdeling of een golfkartonplaat nodig? Die bestelt u eenvoudig mee. Net als de beschermende verpakkingsmaterialen mee, zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Interessant voor u? Neem dan even contact op met ons.
 
De levertijd is per fefco verschillend. Heeft u ze sneller nodig? Kies dan voor onze spoedservice. We leveren dan al 48 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Eventueel mét bedrukking

U kunt er ook voor kiezen uw dozen door ons te laten bedrukken. Daarmee wordt uw doos ook een communicatiedrager. Dat kan een barcode of een waarschuwingsteken zijn. Een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of bedrijfsslogan. Maar ook een fullcolour foto van het product. We bedrukken uw dozen in onze eigen fabriek, met een geavanceerde inkjetprinter. Ook andere drukmethodes zijn mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om grotere aantallen dozen.

De Dozenhal

Zoals gezegd: Dozenlatenmaken.nl is de webshop van dozen-fabrikant Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We verkopen zowel gebruikte dozen (meestal restpartijen of overproducties) als nieuwe dozen. Gemiddeld hebben we 2500 verschillende dozen op voorraad. De actuele voorraad vindt u op Dozenhal.nl. Dankzij de grote voorraad leveren we snel. Vanwege de grote vraag naar dozen op maat, lanceerden we Dozenlatenmaken.nl. Steeds meer bedrijven ontdekken de praktische voordelen van dozen op maat.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat