Ga naar content

Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen snel en goedkoop op maat laten maken? Bij Dozenlatenmaken.nl vindt u altijd de goedkoopste kartonnen dozen met een levertijd vanaf 48 uur.  Stel zelf uw kartonnen dozen samen en wij maken deze op maat. Geef de binnenmaat van de gewenste kartonnen dozen door in lengte x breedte x hoogte en wij maken uw kartonnen dozen op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Kartonnen dozen laten bedrukken

Wilt u de kartonnen dozen laten bedrukken? Dit doen wij al vanaf 50 stuks. Wij drukken kartonnen dozen in full colour. Voor veel bedrijven zijn wij een vertrouwd adres voor het snel en goedkoop leveren van een kartonnen doos op maat.

Hoe werkt kartonnen dozen op maat laten maken?

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type kartonnen doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen.  

2. Voer de maat van uw kartonnen dozen in
Bepaal de maat van uw kartonnen dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal het aantal kartonnen dozen
Geef bij deze stap aan hoeveel kartonnen dozen u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Kartonnen dozen bestellen
De levertijd is per fefco verschillend. Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Welke kartonnen dozen kiest u uit?

U kiest bij ons uit vier verschillende kartonnen dozen: Voor elk doel hebben wij een kartonnen doos voor u. Hieronder leest u waar u onze kartonnen dozen voor kunt gebruiken:

Wikkeldoos voor lange en platte producten

De kartonnen wikkeldoos wordt om het product heen gevouwen. Door de dubbele zijkant wordt uw product extra beschermd. De wikkeldoos wordt daarom met name gebruikt voor platte, lange en grote producten als fotoframes en canvas doeken. De kartonnen wikkeldoos is vanaf 10 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk.


Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De kartonnen vouwdoos is een bekende standaard doos. Deze kartonnen doos beschermt uw verzending goed en is stevig. De kartonnen vouwdoos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken door Dozenlatenmaken.nl. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk gewenst formaat en wordt vanaf 50 stuks geleverd.


Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De kartonnen postdoos is een vouwdoos met een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen met scharnierende bodemkleppen en vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.
Stapel kartonnen dozen op maat