Ga naar content

Kartonnen verpakkingen bij Dozenlatenmaken.nl

Op zoek naar kartonnen verpakkingen? Wij maken deze voor u op maat. Onze dozen zijn goedkoop en stevig. En we leveren snel, als moet zelfs binnen 48 uur. U kunt al dozen op maat laten maken vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

De voordelen van kartonnen verpakkingen

Kartonnen dozen zijn de meest populaire verpakking. Karton heeft namelijk nogal wat voordelen vergeleken met bijvoorbeeld hout en kunststof. Het is goedkoop en sterk en gaat lang mee. Karton is ook heel licht, wat veel transportkosten scheelt. En kartonnen dozen nemen weinig ruimte in als ze niet worden gebruikt. En dan nog dit: met kartonnen dozen geeft uw bedrijf invulling aan met begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Want dozen zijn 100% recyclebaar.

Stel zélf uw doos samen

Heeft u een bepaalde doos nodig? Dan maken we deze op maat voor u. Dat werkt heel eenvoudig. Op Dozenlatenmaken.nl stelt u zélf uw doos samen. Een vouwdoos, een wikkeldoos of een postdoos. U kiest het formaat en het aantal. Vervolgens bepaalt u de kwaliteit van het karton. Van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 6 mm.

De kwaliteit die u nodig heeft, hangt af van het doel dat u heeft met de doos. Is de doos slechts bedoeld ter bescherming van het product? Gaat het om transport van zwaardere producten? En worden de dozen misschien gestapeld op een pallet? Denk daar even goed over na. Vindt u het lastig om de kwaliteit van het karton te bepalen? Bel of WhatsApp ons dan even. We adviseren graag over uw doos op maat.

Levering: snel óf met spoed

U bestelt uw dozen dus eenvoudig online. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, maken we uw dozen op maat. Dat doen we in onze eigen fabriek in Nederland. De levertijd is per fefco verschillend. Of maak gebruik van onze spoeddienst. Dan geven we uw opdracht voorrang en leveren we binnen slechts 48 uur.

Eventueel mét bedrukking

Handig om te weten: we kunnen uw dozen ook bedrukken, in een zwart- of grijstint of in kleur. Zoals uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Een groot voordeel bij Dozenlatenmaken.nl is, dat uw logo niet is gebonden aan een maximale hoogte. Dit in tegenstelling tot bij andere aanbieders. We plaatsen uw logo altijd zo groot mogelijk en mooi in verhouding.

Wie is Dozenlatenmaken.nl?

De website Dozenlatenmaken.nl is onderdeel van De Dozenhal. Al sinds 1978 verkopen wij zowel grote partijen nieuwe dozen als gebruikte dozen. Verdeeld over 6 afdelingen hebben we gemiddeld circa 2.500 verschillende afmetingen dozen. Vanwege de groeiende vraag naar dozen op maat, lanceerden we enige jaren geleden Dozenlatenmaken.nl. Snel, handig, betrouwbaar.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat