8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Hoe werkt dozen van karton op maat laten maken?

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elke doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale doos te kiezen. 

2. Voer de maat van uw kartonnen dozen in
De dozen van karton moeten aan een bepaalde maat voldoen. Vul de afmeting in aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal het aantal kartonnen dozen
Geef bij deze stap aan hoeveel dozen van karton u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Kartonnen dozen bestellen
Plaats uw bestelling en wij leveren uw dozen van karton binnen 8 tot 10 dagen. Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem contact met ons op.


Welke kartonnen dozen kiest uit?

U kiest bij ons uit vier verschillende kartonnen dozen: Voor elk doel hebben wij een geschikte doos van karton. Hieronder leest u waar u onze dozen van karton voor kunnen gebruiken:


Wikkeldoos voor lange en platte producten

De wikkeldoos van karton wordt om het product heen gevouwen. Door de dubbele zijkant wordt uw product extra beschermd. Platte, lange en grote producten als canvas doeken of fotoframes worden in de wikkeldoos verzonden. De kartonnen wikkeldoos is vanaf 50 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk.


Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De kartonnen vouwdoos is een bekende standaard doos. Deze kartonnen doos beschermt uw verzending goed en is stevig. De vouwdoos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken door dozenlatenmaken.nl. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk gewenst formaat en wordt vanaf 50 stuks geleverd.


Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De postdoos van karton heeft een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen. Dit komt door de scharnierende kleppen en de vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.
 

Bestel direct uw dozen van karton

Dozenlatenmaken.nl is de goedkoopste producent van dozen van karton op maat. Bestel direct uw kartonnen dozen en wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Stel uw eigen kartonnen dozen samen!