Ga naar content

Doos van karton op maat bij dozenlatenmaken.nl

Wilt u dozen van karton snel en goedkoop op maat laten maken? Bij Dozenlatenmaken.nl kiest u dozen tegen lage prijzen. De levertijd is per fefco verschillend. Stel zelf dozen van karton samen en wij maken deze voor u op maat. U geeft de maten en het aantal dozen door. Wij maken uw kartonnen doos op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Wilt u de dozen van karton laten bedrukken? Dit doen wij vanaf 50 stuks. Wij bedrukken uw dozen in full colour. Voor veel bedrijven zijn wij een vertrouwd adres voor het snel en goedkoop inkopen van kartonnen dozen op maat.

Hoe werkt dozen van karton op maat laten maken?

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elke doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale doos te kiezen. 

2. Voer de maat van uw kartonnen dozen in
De dozen van karton moeten aan een bepaalde maat voldoen. Vul de afmeting in aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal het aantal kartonnen dozen
Geef bij deze stap aan hoeveel dozen van karton u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Kartonnen dozen bestellen
Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. De levertijd is per fefco verschillend. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem contact met ons op.

Welke kartonnen dozen kiest uit?

U kiest bij ons uit vier verschillende kartonnen dozen:
Voor elk doel hebben wij een geschikte doos van karton. Hieronder leest u waar u onze dozen van karton voor kunnen gebruiken:

Wikkeldoos voor lange en platte producten

De wikkeldoos van karton wordt om het product heen gevouwen. Door de dubbele zijkant wordt uw product extra beschermd. Platte, lange en grote producten als canvas doeken of fotoframes worden in de wikkeldoos verzonden. De kartonnen wikkeldoos is vanaf 50 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk.

Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De kartonnen vouwdoos is een bekende standaard doos. Deze kartonnen doos beschermt uw verzending goed en is stevig. De vouwdoos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken door Dozenlatenmaken.nl. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk gewenst formaat en wordt vanaf 50 stuks geleverd.

Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De postdoos van karton heeft een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen. Dit komt door de scharnierende kleppen en de vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat