Ga naar content

Dozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u dozen die helemaal bij uw wensen passen. Uw dozen moeten helemaal kloppen met wat u voor ogen heeft. De afmeting van de dozen moeten passen bij wat u nodig heeft. U bepaalt daarom zelf de afmetingen en de bedrukking van uw dozen. Op deze manier bestelt u dozen die helemaal bij uw onderneming passen. Sinds 1978 bestellen bedrijven dozen bij Dozenlatenmaken.nl. Dankzij ons maatwerk, snelle levering en lage prijzen, zijn wij een vertrouwde leverancier voor veel bedrijven. Dat zijn wij ook graag voor u: maak uw doos op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Dozen bedrukken en bestellen

Geef tijdens het bestellen van de dozen aan of u deze wilt laten bedrukken. Dozen bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks. Wij drukken de dozen, indien gewenst, in full colour. Wij leveren dozen op maat aan webshops, productiecentra, kledingshops en particulieren. 

Uw dozen op maat bestellen, hoe werkt dat?

Geef tijdens het bestellen van de dozen aan of u deze wilt laten bedrukken. Dozen bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks. Wij drukken de dozen, indien gewenst, in full colour. Wij leveren dozen op maat aan webshops, productiecentra, kledingshops en particulieren. 

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen voor uw bestelling.

2. Voer de lengte, breedte en hoogte van uw dozen in
Bepaal de binnenmaat van uw dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer. Let op: wij vragen u de binnenmaat van de doos door te geven.

3. Bepaal hoeveel dozen u wilt
Bepaal hoeveel dozen u wilt. Geef bij deze stap aan hoeveel dozen u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Uw dozen bestellen
Plaats uw bestelling en wij leveren uw kartonnen dozen binnen 8 tot 10 dagen. Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Welke kartonnen dozen kiest u?

U kiest bij ons uit vier verschillende dozen:
Voor elk doel hebben wij een doos voor u. Hieronder leest u waar u onze dozen voor gebruikt:

Wikkeldoos voor lange en platte producten

Deze doos wikkelt zich om het product. U vouwt de wikkeldoos als het ware om de inhoud heen. Dankzij de dubbele zijkant wordt de inhoud extra beschermd tijdens transport en handelingen. De wikkeldoos wordt daarom met name gebruikt voor platte, lange en grote producten als fotoframes en canvas doeken. De wikkeldoos is vanaf 50 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk. 

Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De postdoos is een vouwdoos met een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen met scharnierende bodemkleppen en vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.

Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De vouwdoos is eigenlijk een standaard doos. Deze doos beschermt de inhoud goed en is stevig. Deze doos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken als u dit wenst. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk formaat. De vouwdoos is dus een standaard doos waarmee u alle kanten op kunt!
Man bij stapel gevouwen dozen op maat